Bij een standaard zoekopdracht in Outlook geeft deze slechts resultaten terug van de laatste 2 jaar.

Dit komt doordat automatisch archiveren op bedrijfsniveau is ingeschakeld voor mails ouder dan 2 jaar.

Oudere inhoud is niet weg uit Outlook, maar deze wordt automatisch overgezet naar een online archief.

U kan hierin wel nog steeds bladeren en ook zoeken. U moet de zoekopdracht dus herhalen door eerst de online archiefmap te selecteren.

In Outlook ziet u links in het venster de map structuur van uw mailbox.
Klap deze dicht door te klikken op het pijltje dat voor uw mailbox (mailadres staat).

U zal nu zien dat er lager nog minstens uw Online Archief map staat, en indien van toepassing ook de mappen van eventuele gedeelde mailboxen waar u toegang toe heeft, of geopende .PST archiefbestanden.

Klap van de Online Archief map de structuur open door te klikken op het pijltje dat er voor staat, selecteer de map waarin u wil zoeken en herhaal de zoekopdracht.

U zal zien dat hier alle mails ouder dan 2 jaar in zijn opgeslagen en beschikbaar blijven.