Op ons TM project Viaduct Vilvoorde waar we samenwerken met Viabuild is een volledig aparte KPD Cloud omgeving opgezet voor de ERP tools BouwOffice, WIC en e-Invoicing.

In het document in bijlage staat beschreven hoe medewerkers toegang kunnen krijgen tot deze KPD Cloud toepassingen, zij moeten hiervoor wel aparte KPD Cloud user accounts en credentials hebben ontvangen.

Dit zijn dus geen lokale installaties, er is ook geen verbinding noodzakelijk (mag wel) met ons netwerk via VPN.

Deze omgeving wordt volledig gehost en beheerd door KPD Services.