Voorwaarden om Citrix van STADSBADER te benaderen :

- SCO ICT voegt user account toe aan volgende on prem ad group  => APL_SCO_CitrixStadsbaderAuth

- Het SCCM pakket SCM_CitrixWorkspace dient geinstalleerd te zijn.

- STB ICT dient deze BAMBEL user ook toe te voegen aan groupen in hun AD.

De Citrix omgeving van STADSBADER is via volgende URL te benaderen : https://xenapp.stadsbader.com/

Aanmelden doe je met je email + computer wachtwoord

Indien success wordt de MFA code gevraagd van je @stadsbader-contractors.be account

Hiervoor doe je de Microsoft authenticator app open, klikt op de account in kwestie, en geef de 6 cijferige tijdelijke code in.

Bij een voltooide aanmelding krijg je volgende te zien, dit kan anders zijn naar gelang de rechten gegeven door STADSBADER ICT

Indien na het aanmelden de volgende melding komt

Maar de user is 100% zeker van zijn wachtwoord. Dit zijn de toegelaten karakters in het wachtwoord om aan te melden op hun Citrix

Characters allowed
 A – Za - z0 – 9@ # $ % ^ & * - _ ! + = [ ] { } | \ : ‘ , . ? / ` ~ " ( ) ;

Indien het wachwoord bvb een "é" of "è" bevat zal deze persoon niet kunnen aanmelden, password change is dan nodig!