Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor externe eindgebruikers, inclusief leveranciers, die toegang nodig hebben tot onze VPN "Global Protect".

De beveiliging van het aanmeldproces wordt versterkt door het gebruik van Microsoft Azure MultiFactor Authenticatie (MFA) voor extra beveiliging.

In de bijlage vindt u een video-opname die het hele proces illustreert, inclusief het VPN-portaaladres en de stappen voor het instellen van MFA.

Stappen om toegang te krijgen indien u reeds beschikt over onze Global Protect VPN applicatie

1. Download de Microsoft Authenticator app:
    • Voordat u begint, zorg ervoor dat u de Microsoft Authenticator app op uw smartphone heeft geïnstalleerd.
  2. Toegang tot VPN "Global Protect":
    • Open uw VPN-client (bijvoorbeeld Global Protect) op uw apparaat.
    • Voer het VPN-portaaladres "extern.stadsbader-contractors.be" in.
  3. Aanmelding met uw account:
  4. MFA-Verificatie:
    • Na de aanmelding verschijnt er een pop-up die de MFA-stappen zal doorlopen.
    • Open de Microsoft Authenticator app op uw smartphone.
    • Volg de instructies in de app voor MFA-verificatie, zoals het invoeren van de gegenereerde verificatiecode.
  5. Veilige toegang:
    • Na succesvolle MFA-verificatie krijgt u toegang tot onze VPN "Global Protect".

Indien u de global protect applicatie nog niet geinstalleerd heeft dient u dit eerst te downloaden en te installeren door aan te melden op https://extern.stadsbader-contractors.be/

Wanneer dit de eerste keer is zullen de MFA setup stappen in uw browser verlopen.

Bijlage - Video-opname:

• In de bijlage bij dit artikel vindt u een video-opname waarin het hele proces wordt gedemonstreerd. Hier kunt u het VPN-portaaladres en gedetailleerde stappen zien om MFA in te stellen voor veilige toegang.