Open private/incognito venster in browser naar keuze

Edge: indien Edge openstaat, Ctrl-Shift-N (Windows) of Command-Shift-N (macOS) geeft een nieuw privé venster weer.

Een andere manier om daar te komen is door op het menu rechtsboven te klikken - het zijn drie stippen horizontaal gerangschikt - en kies Nieuw InPrivate-venster uit het menu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chrome: indien Chrome openstaat, Ctrl-Shift-N (Windows) of Command-Shift-N (macOS) geeft een nieuw privé venster weer.

Een andere manier is om op het menu rechtsboven te klikken - het zijn de drie verticale stippen - en Nieuw Incognito venster te selecteren uit de lijst.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FireFox Mozilla: indien Firefox openstaat, Ctrl-Shift-P (Windows) of Command-Shift-P (macOS) geeft een nieuw prive venster weer.

Als alternatief opent u een privévenster vanuit het menu rechtsboven in Firefox - drie korte horizontale lijnen (hamburgermenu) - bij het selecteren van Nieuw privévenster.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Safari: Om een privévenster, zoals Safari dat noemt, te openen op een Mac, kunnen gebruikers de toetscombinatie Command-Shift-N gebruiken.

Je kunt ook een venster openen door in het bestandsmenu(File) te kiezen voor ‘Nieuw privévenster’.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------